Tag : vizantisko peenje

Фестивали

Во Битола се одржа фестивал на византиско пеење и музика (Галерија)

Filip
Вчера вечер во храмот „Рождество на Пресвета Богородица“ во Битола, со благослов на Неговото Високопреосвештенство...