Tag : vlado kalember

Во прв ред

Популарни изведувачи од регионот ќе настапат на јубилејните “Охридски трубадури“

Filip
На јубилејното 25-то  издание на интернационалниот музички фестивал “Охрид Фест –Охридски трубадури“, кој ќе се...