Tag : vleznici

Музика на кирилица

Во продажба влезниците за концертот на Наум Петрески во Долни Сарај – Охрид

Muzika24
Како што не информираат организаторите на концертите на Наум Петрески – Авард продукција, од вчера...
Во прв ред

За почеток на новата концертна година на Авалон: Масимо Савиќ за прв пат во Македонската филхармонија

Muzika24
Нашите соработници, и едни од најголемите професионалци кога станува збор за организација на концерти, веќе...
Во прв ред

Sting во Скопје на 02ри јуни 2019та, влезниците во ограничен број (Фото)

Muzika24
Втората половина на декември е време кога почнуваат новогодишните честитки. Авалон продукција наместо класична новогодишна...
Во прв ред

Влатко Стефановски Трио заедно со Џибони на “All you need is love 2018” во Скопје

Muzika24
За да најгoлемата предновогодишна фешта биде што е можно поголема, нашите соработници од Авалон продукција...