Tag : vnuki

Балканленд

Фолк пејачката Весна Змијанац своето слободно време го поминува со внуките од ќерката Николија Јовановиќ (Фото)

Muzika24
Познатата српска фолк пејача Весна Змијанац има огромен имот во Букуља, а во една прилика...