Tag : vodice

Фестивали

Мате Булиќ и Франо Пехар доаѓаат на Водице да ја распеат публиката со песната „Нисам ја без корена“ (Видео)

Muzika24
Еден од најпопуларните регионални пејачи, Мате Булиќ, по вторпат ги здружи силите со талентираниот музичар...
Фестивали

Познати изведувачите на 13-то издание на „CMC Festival“

Filip
Ова лето, фестивалот „CMC“ подржан од Калцедонија повторно ги носи најголемите имиња на регионалната музичка...
Музика на кирилица

Владо Јаневски ќе учествува на најпрестижниот хрватски фестивал “Водице“

Filip
Македонската мега-ѕвезда Владо Јаневски го потври своето учество на најпрестижниот хрватски фестивал “Водице”. Владо Јаневски е избран...