Tag : vonredna sostojba

Фестивали

Јубилејното издание на “Охридско лето” стартува на 4-ти август?!

Muzika24
“Охридско лето може да се отвори на 4-ти август”, најавува директорката Наташа Поповиќ. Причината е...
Културо

Градот Скопје со план за помош за културата и уметниците во време на коронавирусот

Muzika24
Град Скопје ги претстави мерките со кои што излегува во пресрет на барањата на независната...