Tag : vrska

World Music

Пејачот Ник Џонас ја покажа својата преубава девојка – “Мис Универзум 2012”

Muzika24
Пејачот Ник Џонас се појави со девојката Оливија Кулпо на церемонијата “Мис Универзум 2015 година”. Најпрестижниот...