Tag : world music

Балканленд

Скандал на „Санремо“: Поради технички проблем со слушалките, пејач ја уништи сценографијата со илјадници рози (Видео)

Muzika24
Познатиот италијански пејач Рикардо Фабрикони, попознат како Бланко, се однесуваше скандалозно за време на неговиот...