Tag : youbox

Музика на кирилица

Многу емоции, солзи, позитивни реакции: Тамара и Тијана одржаа on-line концерт за кој долго ќе се зборува

Muzika24
Поради пандемијата со коронавирусот, естрадните уметници од Македонија, регионот, па и од светот речиси една...
Музика на кирилица

Тамара и Тијана најавија заеднички он-лајн концерт (Фото)

Muzika24
Tијана Дапчевиќ и Тамара Тодевска на 23-ти февруари ќе одржат прв заеднички онлајн концерт. Дека...