Tag : young dadi

Музика на кирилица

Young Dadi: Во следните песни ќе ви кажам што ми се случува и ќе зборувам за менталното здравје (Видео)

Muzika24
Младата македонска ѕвезда Young Dadi, препознатлив по уникатниот стил го објави своето ново парче “Дваесет”,...
Музика на кирилица

Естрадата одговара: Дали треба да се врати воениот рок во Македонија? (Видео)

Muzika24
Служењето на воениот рок во Македонија не е задолжително веќе десетина години, односно последната генерација...