Tag : za prijatelot

Музика на кирилица

“Песно моја добра” – нов албум на легендарниот фолк пејач Ефто Пупиновски (Аудио)

Muzika24
После подолго време интензивна работа во студиото “Подрумот” се направија завршните работи на новото ЦД...