Tag : zaspanata ubavica

Културо

Двојна изведба на балетската претстава „Заспаната убавица“ од П. И. Чајковски

Muzika24
Двојна изведба на безвременската, волшебна балетска бајка „Заспаната убавица“ преточена во прекрасната музика на Петар...