Tag : zdravstvena sostojba

Музика на кирилица

„Ќе ве најдам и ќе ве научам на памет“: Синот на Зафир Хаџиманов им се обрати на оние кои оставаат лоши коментари

muzika 24
Синот на Зафир Хаџиманов, Васил Хаџиманов, на „Фејсбук“ им возврати на сите оние кои деновиве...
Музика на кирилица

По успешната операција во Швајцарија, Калиопи закрепнува во Скопје

Muzika24
По инсистирање на поранешниот сопруг Ромео Грил, нашата поп дива Калиопи беше успешно оперирана во...