Tag : zlatna buba mara na popularnosta

Музика на кирилица

Слаткаристика одржа одличен концерт во Софија (Фото)

Muzika24
Слаткаристика во саботата го одржа најавениот концерт во концертната сала од клубот “Mixtape 5”, во...
Во прв ред

Смеа, сатира и забава: “Златна Бубамара на популарноста” во духот на спомените

Muzika24
“Смеете да се смеете” беше главното мото на манифестацијата која долги години опстојува како таква...
Музика на кирилица

“Златна Бубамара на популарноста” и додели награда на Тамара Тодевска

Muzika24
После неуморниот проект кој го имаше претходната година на реномираниот “Скопски фестивал”, оваа година беше...