Tag : zvjezdan ruzic

Фестивали

Свечено отворање на 45-то издание на фестивалот „Скопско лето“, со ексклузивен концерт на хрватскиот уметник, пијанист и композитор Звјездан Ружиќ (Видео)

Muzika24
Повеќенаградениот хрватски пијанист и композитор Звјездан Ружиќ ќе настапи на отворањето на „Скопско лето“. Звјездан...