Tag : zvukot na idnata generacija

Културо

„Звукот на идната генерација“ – Концерт во Македонската филхармонија на студентите од државните факултети за музика во Македонија

Muzika24
Овој четврток (13.06.), Македонската филхармонија ќе го реализира традиционалниот концерт под наслов „Звукот на идната...
Културо

“Звукот на идната генерација” – концерт на Македонската филхармонија и студентите по музика

Muzika24
“Звукот на идната генерација” е насловот на претстојниот концерт на Македонската филхармонија и студентите од...