Во прв ред

“67 години Моја Кисела Вода” – роденденско одбележување со многу проекти и богата музичко-забавна програма (Фото)

Muzika24
„Со седум капитални инфраструктурни, комунални проекти, и седум музичко-забавни случувања, ќе го одбележиме 67-от роденден...