Во прв ред

Аngels Cafe со збогатена програма за овој викенд

Тие едноставно не запираат. Пред само два дена ги пофаливме и веќе имаме причина, за да го направиме тоа повторно. Овој пат дружењето во Angels Cafe стартува од четврток. Студентите можат да одморат, речиси е викенд. Во продолжение ќе Ви ја најавиме збогатената неделна програма на нашето и Ваше омилено место.

  • Четврток: STAND UP COMEDY SHOW – КОЈ СЕ СМЕЕ, ДОЛГО ЖИВЕЕ! Дојдете Бојан и Ефтим да Ви го продолжат животот…
  • Петок: HIPHOP EARTHQUAKE – DJ IRIE SCRATCH
  • Сабота: THE TEQUILA PARTY – DJ STEFANO – Промотивна цена на текила 30 ден. + free shots
  • Недела: NO END

Stend up comedy со Бојан и ЕфтимПочетокот на програмата во четврток и недела е во 21 часот, а петок и сабота вообичаено, во 22 часот. Некои можеби ќе го чекаат министерот, а некои само времето за излегување.

Од Штип за Музика24: Сања Неткова

Можеби ќе ве интересира: