Во прв ред

24 Наградна игра: Доделуваме 10 гратис влезници за стенд ап комедијата “Чекајќи го министерот”

Кога последен пат сте биле на претстава и тоа да е комедија? НЕ?! Тогаш тоа е навистина страшно. Музика24 во соработка со Дел Рио Филм и Стенд ап Македонија ви доделуваат 10 гратис влезници за новата стенд ап комедија “Чекајќи го министерот” која што ќе се одржи на 9-ти март во Универзалната сала во Скопје. Доколку навистина сакате да се насмеете и да се расположите, денот да ви заврши убаво… тоа е лекот!

Единствено нешто што треба да направите за петорица од вас да добие по два билета е да ни одговорите на наградното прашање: Како се викаат двајцата стенд ап комичари кои учествуваат во претставата “Чекајќи го министерот”? Се надеваме дека прашањето не е многу тешко, а истото можете да го одговорите на нашата фесбук фан страна Музика24, веднаш под прашањето кое е поставено. Вие одговарајте, пишувајте ни, а ние кон почетокот на месец март ќе ве известиме и ќе ве информираме кој од вас добил по два гртаис билети за стенд ап претставата  “Чекајќи го министерот”. Вие сте на ред…!

Музика24

Можеби ќе ве интересира: