Во прв ред

Аngels Cafe со збогатена програма за овој викенд (Фото)

Тие едноставно не запираат. Пред само два дена ги пофаливме и веќе имаме причина, за да го направиме тоа повторно. Овој пат дружењето во Angels Cafe стартува од четврток. Студентите можат да одморат, речиси е викенд.

Во продолжение ќе Ви ја најавиме збогатената неделна програма на нашето и Ваше омилено место:

  • Четврток: Stand Up Comedy Show – Кој се смее, долго живее. Дојдете да ги погледнете Бојан и Ефтим за да ви го продолжат животот.
  • Петок: Hip-Hop Earthquake – DJ Irie Scratch
  • Сабота: The Tequila Party – DJ Stefano / Промотивна цена на текила 30 ден. + free shots
  • Недела: No End

Stend up comedy со Бојан и ЕфтимПочетокот на програмата во четврток и недела е во 21 часот, а петок и сабота вообичаено, во 22 часот. Некои можеби ќе го чекаат министерот, а некои само времето за излегување.

Од Штип за Музика24: Сања Неткова

Можеби ќе ве интересира: