Во прв ред

Берза на винили за прв пат во Битола

Берза на винили за прв пат во Битола организирана од „Битола Отворен Град“ оваа сабота од 11:30 часот пред „Јагода“. На Винил берзата ќе се појават како продавачи следните ВинилоЉупци:
KRAN Records од Куманово, Boiling Point во Куманово, Блаже Томески од Прилеп, QRECshop од Куманово, Филиповски Тошо од Скопје/ Кочани, Vladimir Vele Veljkovic од Ниш, Demago од Зрењанин, Crazy Vinyl Shop од Крагујевац и Аудиокултура од Скопје.

Кој е за размена, купи- продај, дружба и убав муабет на тема и има љубов кон винили  е добредојден. Нека овој простор биде база и почетен муабет на темава.

Можеби ќе ве интересира: