Во прв ред

Беспрекорно помина и последниот ден од првото издание на “Deeper underground” (Фото)

Вчера вечер беше вториот, воедно последен ден од првото издание на новиот фестивал на Авалон продукција, “Deeper underground”. На втората фестивалска вечер на сцената на отворено сместена во комплексот на А1 арената, настапиja ARTBAT.

“Вчерашниот ден помина беспрекорно, со сите протоколи испочитувани и со атмосфера која докажа дека концертите имаат значаен удел во одржувањето на среќата кај народот. Фала ви дечки на довербата!”, велат од Авалон продукција.

Можеби ќе ве интересира: