Black Friday и во Avalon Music & Ticket Store

Ве информираме дека во Avalon Music & Ticket Store денес има BLACK FRIDAY и попусти на сите компакт-дискови, винили, DVD, Blu Ray Disc-ови, книги и друг музички асортиман од најголемиот регионален издавач Croatia Records, но и од многу други издавачки куќи кои ќе можете да се набават по специјални цени.

Avalon Music & Ticket Store  се наоѓа во ГТЦ на 1-Кат.

Повеќе на Музика24...