Во прв ред

Богата празнична програма во Охрид, Петар Грашо ќе настапува за Водици

Во пресрет на Новогодишните, Божиќните празници и Богојавление – Водици, Општина Охрид ја организира следната музичко – забавна програма на градскиот плоштад:

31.12.2019 – Организиран дочек на Новата година, со Ефто Пупиноски, групата Камелеон и Ѓоко Танески,

02.01.2020 – Марко Луис,

05.01.2020 – Ретро Палас хитови со DJ Ванчо,

11.01.2020 – Џез, соул и фанк забава со Владимир Василевски – Четкар,

18.01.2020 – Концерт на најпопуларната музичка ѕвезда во Хрватска, Петар Грашо,

20.01.2020 – “Ден на рибарите”, Миле Кузманоски.

Подготви: Филип Етмишовски

Можеби ќе ве интересира: