Естрадниот магазин “Свет-Аустралија” прославува две години од своето постоење (Фото)

Како вчера да беше кога нашата колешка, соработничка и уредник и дописник за Македонија за естрадниот магазин, интернет порталот “Свет-Аустралија” Билјана Крнческа ни соопшти дека стартува нов естраден интернет портал, естраден магазин кој што ќе ги следи, прати и ќе пишува за сите случувања од регионот и светот. И тогаш, а … Продолжи со читање Естрадниот магазин “Свет-Аустралија” прославува две години од своето постоење (Фото)