Голем концерт на Четкар во “Станица26”

Соул-џез-фанк концерт на Четкар во “Станица26” на 23-ти јануари. Првпат пред македонската публика популарниот-џез музичар ќе се претстави со десетчлен бенд. Со Четкар ќе свират Демир Кантуровски, Игор Величковски, Филип Стевановски, Гордан Спасовски, Ѓоле Максимовски, Ратко Даутовски и Виктор Филиповски, а придружните вокали првпат ќе ги пеат Сара Николовска и Ана Костадиновска. Концертот почнува во 21:30 часот, а е во организација на “3 Гонга”.

Повеќе на Музика24...