Во прв ред

Голем концерт на Ацо Пејовиќ во Битола!

Еден од најбараните балкански пејачи во моментов, Ацо Пејовиќ, ќе одржи свој голем концерт во Битола. По успешниот концерт во Скопје, Пејовиќ на 16-ти јули доаѓа на Ракометното игралиште во Битола.

Пејовиќ зад себе има кариера од две децении а во моментов е во подем, откако тој ги отпеаа вокалите на Тома Здравковиќ во филмот „Тома“.

Влезниците се веќе во продажба преку www.kupikarta.com.

Можеби ќе ве интересира: