Во прв ред

Јелена Розга, Мирза Селимовиќ, Лозано… ќе настапат на “Сaмун ем татлија” (Видео)

Од 11-ти до 13-ти октомври во Радовиш ќе се одржи манифестацијата “Самун ем татлија”. Оваа година во чест на големиот јубилеј – “1000 години Радовиш”. Организаторите ги најавуваат ексклузивните музички гости: Јелена Розга, Мирза Селимовиќ и Лозано. Покрај нив на сцената на паркингот “Орел” ќе настапат: Слаткаристика, Ленче и Горан Кукиќ, Дејан Петровиќ Биг Бенд, Антониа Гиговска и други.

На претходното издание на манифестацијата настапија легендарните “Црвена јабука” и популарните “Тропико бенд”.

https://www.facebook.com/SamunEmTatlija/videos/950562141967195/

Можеби ќе ве интересира: