Во прв ред

Јелена Розга и “С.А.Р.С.“ ќе настапат на “Каменичко културно лето“

Хрватската поп ѕвезда Јелена Розга и  српскиот бенд “С.А.Р.С. “ќе настапат на овогодинешното издание на “Каменичко културно лето “ во Македонска Каменица. Бендот С.А.Р.С.  кој претходниот месец настапи на фестивалот “Битола отворен град“ и повеќе од десет години е вистинска фестивалска атракција, во комплетен состав ќе настапи во Македонска Каменица.

Настапот на Јелана Розга е закажан за 28 август а настапот на “С.А.Р.С. “ ден претходно на 27 август.

Подготви: Филип Етмишовски

 

Можеби ќе ве интересира: