Во прв ред

Каролина со втор концерт во Pure на втори март

Не само поради фактот што интересот за веќе распродадениот концерт на Каролина закажан на 1-ви март стана реален после неговото распродавање, туку како што е ред, и бидејќи многу други празници имаат свое продолжено дејство, Авалон продукција се одлучи да закаже и втор концерт на Каролина во уште подобар ден – сабота, 2-ри март, од 21 часот во ноќниот клуб “Pure”.

Влезниците се веќе пуштени во продажба онлајн на ticketx.mk и во продажната мрежа на ticketx низ Македонија по цена од 1.000 денари.

Можеби ќе ве интересира: