Во прв ред

Концерт на „Фанк Шуи“ во Битола

На 21 октомври, сабота „Feng shui“ заедно со хрватскиот бенд „From Another Mother“ гостуваат во Битола, во клубот „Јагода“. Настанот започнува во 20 часот, а за почетно загревање пред бендовите ќе се погрижи Bad Juju.

Цената на картите почнува од 300 денари (првите 100 билети), потоа ќе биде 400, а пред концертот ќе се продаваат 500 денари.

Можеби ќе ве интересира: