Во прв ред

Нокаут со голем концерт во “Борис Трајковски”

После одличниот концерт кој што Тамара Тодевска ни го подготви во спортската арена “Борис Трајковски”, Горила продукција повторно со најава на уште еден голем предновогодишен концерт. Ако во декември 2011-та бевте дел од нивното кабаре, во декември 2014-та уживавте во опуштениот и интимен амбиент, оваа 2015-та групата Нокаут повторно ќе бидат Ваши домаќини на концертот кој што е закажан за 24-ти декември исто така опуштено во најдобрата спортската арена “Борис Трајковски”, каде што специјални гости ќе бидете само Вие.

Картите се веќе пуштени во продажба, и истите можат да се купат во продажната мрежа на МК Тикетс. Незаборавајте, 24-ти декември со почеток во 21 часот. Да ја завршиме и оваа година позитивно и со одлично и убаво расположение.

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: