Во прв ред

“5th Dimension” нов летен фестивал во Штип

И повторно штипјани ви најавуваат голема летна и незаборавна забава исполнета со многубројни аудио-визуелни ефекти. Овој пат станува збор за првиот летен фестивал на отворено наречен “5th Dimension”, а на истиот како први изведувачи ќе настапат познатите Dj Goran Kan и Dj Nennat Omen.

Овој летен фестивал за штипјани, а и за сите вас останати, ќе се случи на 17-ти август, а локацијата е веќе позната Градскиот базен во Штип. Доколку сакате луда, незаборавна, откачена… забава која ќе ја паметите цело лето… почетокот е во 21 часот, а ќе трае се додека вие сакате да се забавувате.

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: