Во прв ред

Нови случувања во Angels Cafe (Фото)

Силен земјотрес се почувствува во петокот во Angels Cafe. Цели 7 степени по скалата на Рихтер. Ако претходно програмата беше богата, овој пат нема нешто што не ќе се случи во нашето омилено место, нашиот рај.

Овој организациски тим има поинаков концепт за промоција, забава и славење, всушност тоа е она по кое се разликува Angels Café од останатите.

Денот на вљубените ќе се слави овде во многу романтична атмосфера, а ќе има и промоции, гостување на бенд, многу познати DJ-и. Да не должиме многу, во продолжение ќе го видите флаерот со неделната агенда и ќе сфатите за какви забави станува збор.Angels cafe фебруарски журкиВе покануваме и овој пат да бидете дел од случувањата. Колку пати до сега се покажало дека не погрешивте?

За Музика24 од Штип: Сања Неткова

Можеби ќе ве интересира: