Во прв ред

Партерот за концертот на Enrique Iglesias комплетно распродаден

Интересна и важна информација за сите фанови на светски популарниот Enrique Iglesias – комплетно е распродаден партерот за концертот на Enrique Iglesias во Скопје уште минатата недела. Во продажба се се уште само билетите за трибините.

Сите они кои сакаат да присуствуваат на првиот концерт на изведувач од А листата во историја на Македонија, а сеуште немаат билет, нека побрзаат. Многу е веројатно дека целиот преостанат капацитет ќе биде распродаден до понеделник, 13-ти јуни, една недела пред неговиот концерт во Скопје.

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: