Во прв ред

По 19-ти пат “Златна бубамара на популарноста”

Во третата недела од февруари, традиционално, по 19-ти пат ќе се оддржи спектакуларното доделување на наградите на најпопуларните уметници од Македонија и екс југословенските простори. Како што велат организаторите, наградите ќе бидат доделени по список и редослед кој е прочистен и потврден од музичко забавната комисија на Радио Бубамара, со дозвола за увид два дена по денот на настанот, во рамки на оддложената ТВ снимка со среќни ПИМ мерки.

“Добрата забава и хумор се потреба во секое нормално хумано опшество и тоа барем еден ден во годината, а додека го чекаме тој убав ден во февруари, ви препорачуваме да продолжите да ќутите по дома и да дишете загаден воздух надевајќи се дека повторно ќе ве огрее “Ново сонце на слободата”, се вели во официјалното соопштение за манифестацијата. Како можен датум за одржување се посочува 18-ти февруари.

Музика24.мк

Можеби ќе ве интересира: