Во прв ред

По расподадената прва, најавена втора “Обична вечер” со Милан Лане Гутовиќ

Не помина многу време откако Ви ја најавивме првата престава и гостувањето на мега популарниот српски актер кој сите го паметиме по неговата бела лаѓа, а станува збор за Милан Лане Гутовиќ кој на 16-ти април гостува во Домот на АРМ и кој по распорадената прва претстава која ќе се одржи во 21 часот, очекувано беше да се одржи и втора и тоа неколку паса порано, односно, во 19 часот.

Како што велат организаторите, бројот на билетите е ограничен поради спонзорите, што воедно би значело дека останува уште некој ден да си набавите билет за вторта претстава за која што уште одсега се бара карта повеќе.

Obicna vecer_Milan lane GutovicИнаку, вонвременскиот Среќко Шоиќ конечно доаѓа во Скопје, со претставата со која го има обиколено речиси целиот свет. Милан Лане Гутовиќ е претставник на златната генерација актери од бившојугословенските простори кој со своите улоги во “Тесна кожа” и “Бела Лаѓа” е најголемиот жив комичар во моментов! Скопјани ќе имаат неверојатна шанса да го видат во живо на само три метри од себе, носителот на најсмешниот лик прогласен по сите релевантни гласања и анкети.

“Обична вечер” е урнебесна комедија напишана и режирана од самиот Милан Лане Гутовиќ, што е причина повеќе да не го пропуштите овој единствен настан! Картите се по цена од 400 денари и истите можете да ги купите преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Да не бидете после изненаѓени и увреѓени дека нема карти! Ќути Ќирко!

Музика24

Можеби ќе ве интересира: