Короната по втор пат ги одложува концертите на “Фрајле“ во Битола

Центарот за култура – Битола и соопштува на јавноста дека и двата концерти презакажни од 29 февруари за 3-ти април се откажуваат.

Се додава дека се одложени се до смирување на ситуацијата со коронавирусот. Во овој момент билетарницата на Центарот за култура не работи по препорака на владата, но по започнување со редовна работа, доколку некој сака да ги вратите билетите за концертите, истото ќе може да го направи со фискална сметка.

Концерти ќе бидат закажани во првиот момент кога владата ќе даде дозвола за работа.

Повеќе на Музика24...