Поради Коронавирусот одложени концертите на “Електрични оргазам”, Бебек и “Bond”

Авалон продукција соопштува дека со оглед на новонастанатата ситуација и мерките донесени од Владата коишто се поврзани со Коронавирусот,  мартовските концерти на “BOND”, Жељко Бебек и “Електрични Оргазам” се одложуваат и континуирано се работи за да се обезбедат нови дати за концерти во месец мај. Новите датуми ќе бидат објавени во понеделник во 21 часот.

Повеќе на Музика24...