Во прв ред

Предновогодишен концерт на Павле Камилоски закажан за 15-ти декември во МНТ

Како што дознава музичкиот портал Музика24, познатиот македонски изведувач тенор и уметник Павле Камилоски закажан голем предновогодишен концерт во Македонскиот народен театар на 15-ти декември.

„Драги мои, предновогодишната магија за некого е песна, за некого се светилките во центарот на градот, а за мене сте вие. Да ги прославиме заедно сите убави мигови од 2023-та на 15-ти декември во МНТ“, напиша Камилоски како покана до сите негови фанови и до македонската публика која сака да го слуша и гледа на сцената.

Иако има време до концертот на познатиот пејач, сепак, Вие обезбедете си го Вашето место за уживање во предновогодишната музичка магија.

Можеби ќе ве интересира: