Во прв ред

Претстава која ја очекувавте со месеци, а ќе ја прераскажувате со години!

Миленикот на балканските жени, шармантниот, духовитиот и оригиналниот Милан Калиниќ и неверојатниот, луцидниот и харизматичниот Срѓан Ивановиќ ќе ви го дадат одговорот на круцијалното прашање на денешницата: Кој е тука идиотот?!  Претстава која ќе ве насмее до плачење, претстава која ќе ве освежи, која ќе ви ги реновира и духот и телото

Одморете се и уживајте со една од најдобрите комедии во последните десет години!!

Koj e tuka idiotot_poster

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на kupikartizase по цена од 400 денари до 2 мај, и 500 денари до 7 мај. Поради обврски кон спонзорите бројот на карти во продажба е ограничен, затоа побрзајте. И најважно од се, шо мислите кој е тука идиотот?! Дојдете да дознаеме заедно.

Подготви: Редкација на Музика24

Можеби ќе ве интересира: