Распродаден првиот концерт на квартетот “Bond”

Поради распродавање на концертот на најголемата женска гудачка атракција, квартетот “Bond”, и поради навистина огромниот интерес за билети, закажани се два финални концерта кои ќе се одржат на исто место, во Македонската филхармонија, на 21-ви и 22-ри март.

Организаторите потенцираат дека без разлика на интересот, четврт концерт нема да има, а влезниците за новите два датума ќе бидат пуштени во продажба на 17.02. во Avalon music & ticket store, продажната мрежа на Авалон низ земјава и онлајн на avalon.mk со истите цени.

Повеќе на Музика24...
1 Коментар
  1. AffiliateLabz вели

    Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂