Во прв ред

САРС ги забавуваа кумановчани

Вчера вечер белградскиот рок бенд “Сарс” со свој концерт ги забавуваше кумановчани и сите оние кои сакаа да бидат дел од овој музички настан. Популарниот балкански бенд, пред нашата македонска публика го промовираше својот четврти по ред најнов албум “Иконе поп културе”. Освен овие песни, пристутните имаа привилегија да уживаат во веќе на далеку познатите: “Перспектива”, “Буџав лебац”, “То раде” и др. Интересно е што новиот албум кој што излезе речиси пред месец и половина, тие го објавија безплатно на интернет и истиот за овој период е данлодиран околу 20.000 илјади пати.

Подготви: Магдалена Атанасовска

Можеби ќе ве интересира: