Саша Ковачевиќ ќе одржи хуманитарен концерт во Прилеп (ФОТО)

Популарната балканска музичка ѕвезда Саша Ковачевиќ ќе одржи хуманитарен концерт во градот под Марковите кули – Прилеп.

Големиот хуманитарен концерт е закажан за 30 ноември во спортската сала „Сонце ГА“. Собраните средства се за помош на Дејан Најдоски и Мартин Стојаноски.

Концертот започнува во 21 часот а влезниците се по цена од 200 денари.

 

Повеќе на Музика24...