Во прв ред

“Simply red“ доаѓаат во Скопје !

Изминатите месеци почесто добиваме лоши вести отколку добри. Авалон продукција ни носи добри вести. Имено се најавува дека постојат реално големи шанси познатитот британски поп-соул бенд “Simply red“ да одржат концерт во Скопје. Концертот се планира за јуни 2021 година во Скопје.

Бендот е веќе на голема европска турнеја насловена “Blue eyed soul“ во која доминираат Британија, Германија и Холандија.

Можеби ќе ве интересира: