Во прв ред

“Стар Град Пивница” домаќини на “Само Тони и две жени”

Скопската публика конечно ќе ја има таа привилегија и чест охридско-штипската група “Само Тони и две жени” конечно да ги слушне во живо. Откако преработија и снимија мноштво ковери и откако сите добро ги запознавме по истите веќе објавени на музичкиот интернет канал You Tube, тие станаа голем вистински хит кај младите.

Овој петок конечно пред скопската публика “Само Тони и две жени” ќе имате ретка можност во живо да ги слушнете и да поминете убава и незаборавна вечер.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: