Во прв ред

Утре во Аква Парк Пробиштип концерт на Јордан Митев

Аква Паркот во Пробиштип за утре 25-ти јули четврток ви го најавува познатиот македонски фолк пејач Јордан Митев. Како што велет организаторите, концертот ќе започне во 20.30 часот, а истиот е во рамките на програмата на Културниот дом во Пробиштип. Влезниците за концертот на Митев се со цена од 300 денари и истите можете да ги набавите во билетарницата на Аква Паркот.

Подготви: Дениза Илиеска

Можеби ќе ве интересира: