Во прв ред

Владо Јаневски по трет и за оваа година последен пат во Македонска филхармонија

Иако интересот за серијата на ноемвриски концерти на Владо Јаневски и неговиот бенд како дури сега да започнува, приморани сме за оваа година да завршиме со концерт број 3.

Продажбата на влезници за концертот на 26-ти ноември ќе започне во понеделник (2-ри октомври) во 9 часот наутро онлајн на ticketx.mk и ширум продажната мрежа на ticketx низ Македонија.

Можеби ќе ве интересира: