Во прв ред

Влатко Лозаноски и Next Time со голем заеднички концерт во Охрид

Како што дознава музичкиот портал Музика24, познатиот македонски пејач Влатко Лозаноски заедно со едни од најдобрите, групата Next Time, ќе одржат голем заеднички концерт на 30-ти јули на Античкиот театар во Охрид.

Тие меѓудругото оваа вест ја објавија на своите Инстаграм профили, и воедно ги поканија своите фанови да дојдат во што е можно поголем број и заедно да ги отпеат најпознатите и најголеми нивни хитови.

Можеби ќе ве интересира: