Во прв ред

Традицијата продолжува – по втор пат BFF (Bitola Foam Festival)

Во тек на летната сезона традицијата продолжува по втор пат, во Битола се организира BFF (Bitola Foam Festival). Бидете и вие дел од незаборавниот еднодневен настан кој ќе го одбележи најлудото лето оваа година во Битола со многу пена. Фестивалот ќе се одржи на 7-ми август на базенот – Довлеџик. Организаторите повикуваат сите заедно да бидиме дел од овој голем настан кој ќе биде збогатен со многу големи изненадувања, PENA PARTY, DRY ICE SMOKE MACHINE, FLUORESCENT LIGHTS, акробати и многу други изненадувања. Настанот е дел од  најдолгото културно лето во Македонија – “Битфест 2015”.

За добрата забава ќе се погрижат локалните DJ:
-Ricardo Hernandez
-DJ Face

Цената на картите до 6-ти август изнесува – 100 денари, можете да набавите во продажните места на КупиКартиЗасе или:

-Brothers Tobacco – BITOLA (Широк Сокак)

-Sky Caffe – BITOLA (Пелагонка 2)

-Urban Caffe – RESEN (Градски Плоштад)

-City Tobacco, Tobako PLUS – Прилеп

-ZZTop Music Shop – Охрид

На врата влезниците ќе изнесуваат 200 денари. Единствено што преостанува е на 7-ми август сите да одиме на голема журка, на базенот Довлеџик, не пропуштајте. Се гледаме ДОВЛЕЏИК!

Од Битола за Музика24: Јовица Пауноски

Можеби ќе ве интересира: